Mr. J.G.M. Dassen Advocaat – gedreven specialist op het gebied van strafrecht

Al meer dan 20 jaar strafrechtspecialist. Of het nu gaat om verkeersdelicten, drugsdelicten of fraude, bij Dassen Advocaten in Utrecht bent u verzekerd van een professionele aanpak.
Mr. J.G.M. Dassen in Utrecht staat u bij wanneer er sprake is van de volgende zaken: een verdenking van onder andere overtreding van de Opiumwet en de wet wapens en munitie, moord en doodslag, oplichting, fraude, diefstal en verduistering, valsheid in geschrifte, mishandeling, vernieling en verkeersdelicten. Voorts behandelt hij ISD en TBS zaken, uit- en overleveringszaken, penitentiair recht, ontnemingsvorderingen en procedures over in beslag genomen goederen.

Mr. J.G.M. Dassen Advocaat – Een aanpak gericht op uw persoonlijke situatie.

To the point, strategisch en verstand van zaken. Dit is wat Mr. J.G.M. Dassen (John) typeert.
Al meer dan 20 jaar is John Dassen de specialist op het gebied van strafrecht. Dassen Advocatuur in Utrecht is een professionele en resultaatgerichte partij die u bij uw strafzaak van begin tot eind begeleidt voor een zo goed mogelijk resultaat.
Bovenstaande zijn gebieden waar Mr. J.G.M. Dassen gespecialiseerd in is. Daarnaast behandelt Dassen Advocatuur in Utrecht:
– ISD en TBS zaken
– Penitentiair recht
– Uit- en overleveringszaken
– Ontnemingsvorderingen
– Procedures over in beslag genomen goederen.

Dassen Advocaat – Advies omtrent fraudezaken en vermogensdelicten

Wanneer u verdacht wordt van een fraudezaak, is het zeer verstandig om een advocaat in arm te nemen. Mr. J.G.M. Dassen staat u bij. Op het gebied van fraudezaken en vermogensdelicten heeft Mr. J.G.M. Dassen ruimschoots ervaring, al sinds 1996 om precies te zijn. U kunt worden bijgestaan op betalende basis en (in veel gevallen) ‘pro deo’.

Op zoek naar een advocaat in Utrecht? Dan bent u bij Mr. J.G.M. Dassen Advocatuur aan het juiste adres.
Neem contact op voor een vrijblijvend advies