John Dassen Advocaat – ervaren specialist op het gebied van strafrecht

Of het nu gaat om verkeersdelicten, drugsdelicten of fraude, bij Dassen Advocaten in Utrecht bent u verzekerd van een professionele aanpak. Een resultaatgerichte en efficiente aanpak, gericht op uw persoonlijke situatie. John Dassen is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van strafrecht.
Ook voor aan het strafrecht gerelateerde zaken bent u bij John Dassen aan het juiste adres. Denk aan:
– Procedures over een verklaring omtrent het gedrag (VOG)
– CBR procedures (ongeldigverklaring van een rijbewijs)
– Schade als gevolg van een misdrijf (een vordering als benadeelde partij in het strafproces).

John Dassen Advocaat – van begin tot eind voor een zo goed mogelijk resultaat.

To the point, strategisch en verstand van zaken, met meer dan 20 jaar ervaring is John Dassen met recht een specialist op het gebied van strafrecht te noemen. Dassen Advocatuur in Utrecht helpt u naast bovenstaande zaken ook verder in zaken waarbij er sprake is van verdenking van o.a. overtreding van de Opiumwet en de wet wapens en munitie, fraude, oplichting, valsheid in geschrifte, mishandeling, moord en doodslag, diefstal en verduistering, vernieling en verkeersdelicten en meer.

John Dassen Advocaat – Drugszaken en Opiumzaken

Opiumzaken hebben te maken met softdrugs en harddrugs. In de Opiumwet worden diverse handelingen als strafbaar gezien.
Wanneer u in aanraking bent gekomen met politie in verband met de Opiumwet, is het belangrijk om te weten wat uw positie is en wat uw rechten zijn.
Met zaken omtrent de Opiumwet heeft Advocaat John Dassen ruimschoots ervaring. Mr. J.G.M. Dassen in Utrecht is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van strafrecht. U kunt worden bijgestaan op betalende basis en (in veel gevallen) ‘pro deo’.

Op zoek naar een advocaat in Utrecht? Dan bent u bij John Dassen Advocaat aan het juiste adres.
Neem contact op voor een vrijblijvend advies.