Dassen Advocaat – ervaren en gedreven strafrechtspecialist

To the point, strategisch en verstand van zaken. Dit is wat Mr. J.G.M. Dassen (John) typeert. Al meer dan 20 jaar is John Dassen de specialist op het gebied van strafrecht. Dassen Advocatuur in Utrecht is een professionele en resultaatgerichte partij die u bij uw strafzaak van begin tot eind begeleidt voor een zo goed mogelijk resultaat. Een persoonlijke en efficiente aanpak, gericht op uw persoonlijke situatie. Dassen Advocaat in Utrecht helpt u verder in zaken waarbij er sprake is van verdenking van o.a.:
– Overtreding van de Opiumwet en de wet wapens en munitie.
– Moord en doodslag
– Oplichting
– Fraude
– Diefstal en verduistering
– Valsheid in geschrifte
– Mishandeling
– Vernieling en verkeersdelicten

Dassen Advocaat – to the point, strategisch en verstand van zaken

Bovenstaande zijn gebieden waar Mr. J.G.M. Dassen gespecialiseerd in is. Daarnaast behandelt Dassen Advocaat ISD en TBS zaken, penitentiair recht, uit- en overleveringszaken, ontnemingsvorderingen en procedures over in beslag genomen goederen.
Of het nu gaat om verkeersdelicten, drugsdelicten of fraude, bij Dassen Advocaten in Utrecht bent u verzekerd van een professionele aanpak.

Dassen Advocaat – TBS en ISD zaken

De maatregel TBS (Ter Beschikking Stelling) en de maatregel ISD (Inrichting Stelselmatige Daders) zijn door de strafrechter op te leggen wanneer sprake is van ‘maatregelen ter bescherming van de maatschappij’.
TBS: Strafrechters leggen TBS op wanneer er een zwaar delict is gepleegd en er bij de dader tijdens het delict een psychiatrische ziekte of stoornis of gebrekkige ontwikkeling bestond.
ISD: De strafrechter kan deze maatregel opleggen wanneer er sprake is van een volwassene die veel overtredingen heeft begaan. Een zogenaamde stelselmatige dader.
TBS en ISD zijn twee gebieden waar Mr. J.G.M. Dassen ruimschoots ervaring in heeft: advocaat John Dassen in Utrecht is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van strafrecht. U kunt worden bijgestaan op betalende basis en (in veel gevallen) ‘pro deo’.

Op zoek naar een advocaat in Utrecht? Dan bent u bij Mr. J.G.M. Dassen (John) aan het juiste adres.
Neem contact op voor een vrijblijvend advies