Dassen Advocaat Utrecht – gedreven en ervaren strafrechtspecialist

Mr. J.G.M. Dassen in Utrecht is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van strafrecht. U kunt worden bijgestaan op betalende basis en (in veel gevallen) ‘pro deo’.
Is er in uw situatie sprake van verdenking van onder andere;
– Overtreding van de Opiumwet en de wet wapens en munitie
– Fraude
– Diefstal en verduistering
– Valsheid in geschrifte
– Mishandeling
– Vernieling
– Verkeersdelicten
– Moord en doodslag
– Oplichting
Dan bent u bij Dassen Advocatuur in Utrecht aan het juiste adres. Hier vindt u een partner die met u meedenkt voor een resultaatgerichte oplossing voor uw zaak. Een uiterst efficiente aanpak, met oog voor uw persoonlijke situatie.
To the point, strategisch en verstand van zaken, daar kunt u op rekenen.

Dassen Advocaat Utrecht – sinds 1996 strafrechtspecialist

Als u bijstand in een strafrechtzaak nodig heeft, kunt u gerust contact opnemen met John Dassen voor een vrijblijvend advies. Er komt enorm veel kijken bij een strafrechtelijke zaak. Dassen Advocatuur staat u van begin tot einde bij voor een zo goed mogelijk resultaat.
Ook voor aan het strafrecht gerelateerde zaken kunt u contact opnemen, zoals procedures over een verklaring omtrent het gedrag (VOG), CBR procedures (ongeldigverklaring van een rijbewijs) en schade als gevolg van een misdrijf (een vordering als benadeelde partij in het strafproces).

John Dassen Advocaat – Zaken omtrent geweldsdelicten

Wanneer u in aanraking komt met de politie vanwege een geweldsdelict, is het belangrijk om te weten wat uw positie is, wat uw rechten zijn en wat er allemaal op u afkomt. Mr. J.G.M. Dassen in Utrecht is al sinds 1996 specialist op het gebied van strafrecht. Ook op het gebied van zaken omtrent geweldsdelicten heeft Advocaat John Dassen ruimschoots ervaring.

Op zoek naar een advocaat in Utrecht? Dan bent u bij John Dassen Advocaat aan het juiste adres.
Neem contact op voor een vrijblijvend advies.